RSS

Blue Air Romania 15.08.2020 - Bilete de avion ieftine

Promotii si concursuri de la Blue Air

Inca de la inceputul anului 2012, operatorul roman de zboruri low-cost, Blue Air, si-a promovat intens serviciile prin promotiile facute. Pe data de 16 ianuarie a anuntat un concurs de fotografii in urma caruia concurentii pot castiga doua bilete de avion dus- intors spre una din destinatiile Paris, Nisa, Milano, Londra, Barcelona, Roma, Madrid, Torino, Catania, Dublin, Malaga, Napoli, Bologna, Bruxelles, Larnaca, Stuttgart sau Valencia.

Blue Air

In ziua urmatoare, compania, a oferit 14.99% reducere pentru toate biletele de avion Blue Air cumparate in data de 17 ianuarie 2012. Perioada de calatorie este intre 17 ianuarie si 27 octombrie 2012.

Pentru programul de vara 2012, Blue Air a anuntat zboruri spre Venetia si Catania, dar si reintroducerea curselor Bucuresti- Lisabona.

Incepand cu luna martie 2012, Blue Air opereza de trei ori pe saptamana zboruri din Bucuresti si Bacau spre Venetia. Biletele de avion ieftine sunt disponibile la tarife ce incep de la 14.99 euro/ segment de zbor.

Mutarea zborurilor ieftine de pe Aeroportul International Aurel Vlaicu pe Aeroportul Henri Coanda este sigura cu data de 25 martie, mai ales ca taxele pe aeroportul Baneasa vor creste. Consiliul de Administratie a aprobat ca incepand cu luna martie 2012, taxele de pe Baneasa vor fi mai mari decat pe Aeroportul Otopeni, motiv pentru care companiile aeriene low-cost, Germanwings, Wizz Air si Blue Air au un motiv in plus sa grabeasca trecerea zborurilor pe Otopeni.

Directorul general al companiei aeriene Blue Air, a declarat ca in urma intalnirii cu premierul Moldovei, Vlad Filat, exista posiblitatea de a opera de pe aeroportul din Chisinau. Blue Air este primul operator roman care a lansat curse low-cost pe piata aeriana din Romania, iar in prezent detine aproximativ 40% din piata biletelor de avion.

In urma intrevederii, directorul general a precizat ca va examina mai multe posibilitati pentru a intra pe piata aeriana din Moldova. In ceea ce priveste aeroportul din Chisinau si-a mai manifestat interesul de intra pe piata aeriana moldoveneasca si compania low-cost, Wizz Air.